blond vs brunett

japp, men såhär ser ju mitt hår ut typ nu, kanske lite mörkare. vet inte riktigt.
men iallafall så är jag superduper sugen på att färga/tona mitt hår brunt. 
det känns som att om jag kommer göra det kommer jag ångra mig och vill
bli blond igen. men det är så svårt, jag vet inte vad jag ska göra..
ja här har ni två bilder på mig som brunett, inte dom bästa men men.
om ni vill så får ni gärna kommentera vad ni tycker!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att du är fin i båda. På hösten och vintern kan iaf mitt blonda hår bli dassigt och tråkigt och jag har ofta funderat på att göra det mörkare men vågar inte :) Du har ju ganska nyss blonderat dig så vänta lite och tänk över dina val och gör inget förhastat så att du ångrar tillbaka dig. Det gäller även ang gymnasievalet som du skrivit om. Utgå från dig själv (som du redan gjort) lite till, vad kommer du gilla med de olika programmen? Gör en lista och ha framme så du ser den och så skriver du ner vad du kommer på. Fundera även på vad du är bäst på (ämnen osv) så att du kan prestera bra betyg vilket leder till att plugga vidare och söka in på vad du vill då, efter resor, småjobb osv. Ju högre poäng desto mer att välja på när det gäller högskola och universitet.

Kram :)

2012-09-11 @ 18:48:06
Postat av: Mickan

Det var jag som skrev :)

Svar: tack mickan, ja jag känner också att jag måste fundera lite först och om jag bestämmer mig för att göra måste jag verkligen vilja och inte bara göra det för att. det är precis så med gymnasium ja, jag måste tänka på vad jag verkligen vill och gå efter magkänslan! Kram :)
thuressons.blogg.se

2012-09-11 @ 18:49:37
Postat av: frida

du passar ju i båda..och det är ju fint med ljust hår som lyser upp den mörka hösten, samtidigt som det är fint att vara mörkhårig då också.. men om du är sugen på en förändring och vill ha stöd så räkna med mig! ;)

Svar: tack frida, för att du ställer upp och vill hjälpa mig! ja precis det är ju så fint både och, för om jag gör en mörkare är jag rädd att jag kommer ångra mig och vilja ha tillbaks min gamla hårfärg som jag har nu som var så svår och dyr att få till.. vi får ju ta ett snack nån dag, ett ordentligt snack om hur vi ska göra, så vi kan bestämma oss nån gång! ;)
thuressons.blogg.se

2012-09-11 @ 21:12:44
URL: http://fridanss.webblogg.se
Postat av: Öhlund ;)

Jag tycker att du ska vara blond ja!
Du är jättefin i blodt :)

Svar: tack mathilda! :) tror nog jag stannar blond! ;)
thuressons.blogg.se

2012-09-12 @ 22:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0